Kirkebygg fra 1881 oppført i gul murstein. Bygget er omgitt av gress og trær. Foto.

Kristiansand

Egsveien 100, bygg 8A

Sykehusprestene har hovedkontor i Eg kirke i Kristiansand. Kirken står også åpen for alle som ønsker et stille rom til ettertanke og meditasjon.

Kontakt

postmottak@sshf.no
Kirkebygg fra 1881 oppført i gul murstein. Bygget er omgitt av gress og trær. Foto.
Eg kirke er er fredet kirkebygg fra 1881. Du finner det inne på det gamle asylområdet. Like bak det gule administrasjonsbygget.
Kirkedør omkranset av grønn trør. To trappetrinn opp til døren. Foto.
Inngang til sykehusprestene og kirkebygget.

Slik finner du fram

Adresse

Egsveien 100, bygg 8A
Egsveien 100, 4615 Kristiansand
Kjør inn via det gule administrasjonsbygget. Muligheter for parkering utenfor kirka.

​Du kan komme til våre lokasjoner med offentlig transport. Gå inn på Agder kollektivtransport for å finne din rute: akt.no

Praktisk informasjon

​Av og til trenger vi et rom for hvile og ettertanke. Vi har tre slike rom tilgjengelig for deg og dine pårørende. Rommene er åpne for alle uansett livssyn og tro.

I Arendal finner du sykehusets stillerom/kapell i kjelleretasjen i hovedbygget. I Kristiansand ligger rommet i første etasje i hovedbygget, inngang nord. Begge rommene er døgnåpne. I Flekkefjord ligger kapellet ved parkeringsplassen til venstre for hovedinngangen.

Det er også mulighet for å holde minnestund i kapellet ved dødsfall. Dette ordnes ved at du tar kontakt med sykehusprestene.

Eg kirke i Kristiansand står åpen alle hverdager mellom klokken 08-18, for de som ønsker et rom for stillhet og refleksjon. Åpent fra 10-18 i helgene.

​Trenger du noen å snakke med? Våre sykehusprester har lang erfaring i å møte mennesker i ulike livssituasjoner. De møter deg på dine premisser uavhengig av tro, livssyn og livsholdning. Sykehusprestene er tilgjengelig hele døgnet, hele uken, for pasienter, pårørende og ansatte.

Ønsker du å komme i kontakt? Da kan du be sykehuspersonalet om hjelp, eller ringe sentralbordet på telefon: 38 07 30 00.

Sykehusprestene formidler også kontakt til andre tros- og livssynssamfunn.