En bygning med parkeringsplass

Kristiansand

Egsveien 100, bygg 8

Kompetanseenhet for pasient- og pårørendeopplæring (KEPPO) holder til i bygg 8, bak det gule administrasjonsbygget på Eg. Når du står foran det gule administrasjonsbygget vil du se to gjennomganger. Ta gjennomgangen til høyre. Deretter vil du se undervisningssenteret på venstre side, vegg i vegg med Eg kirke.

Vi anbefaler at du parkerer på p-plassen ved Direktørens have, i parkeringshuset eller på den store parkeringsplassen like ved parkeringshuset.

Det er også to parkeringsplasser like ved senteret for personer med forflytningsvansker (kun for pasienter/pårørende v/KEPPO). KEPPO gir gyldig bevis som skal ligge i ruta.

Kontakt

postmottak@sshf.no
En bygning med parkeringsplass
En bygning med biler parkert utenfor

Slik finner du fram

Adresse

Egsveien 100, bygg 8
Egsveien 100, 4615 Kristiansand
Undervisningssenteret på Eg.

​Du kan komme til våre lokasjoner med offentlig transport. Gå inn på Agder kollektivtransport for å finne din rute: akt.no

​Du kan ha rett til å få dekket nødvendige utgifter når du skal reise til og fra behandlingsstedet. Du skal i utgangspunktet bruke kollektivtransport, og du må betale en egenandel. For å få tilbake penger du har lagt ut for reisen, må du fylle ut et reiseregningsskjema og sende det til Pasientreiser.